sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Hämeen keskiaikaismarkkinat


Mun piti itseasiassa kirjoittaa tämä jo kuukausi sitten, mutta koska en saanut aikaiseksi jäi kirjoittaminen hiukan. Nyt kuitenkin yritän vältellä kouluhommia loppuun saakka, joten kirjoitetaanpa tämä "hiukan myöhässä" oleva postaus pois alta.Elokuussa, eräänä lauantaipäivänä Redmoonin Kaizu ja Rihan tallin Morgana, Ada ja minä kävimme Hämeen Keskiaikaismarkkinoilla. Oltiin suunniteltu matkaa jo jonkin aikaa, ja alun perin oli tarkoitus lähteä Turun keskiaikaismarkkinoille. Aikataulusyistä (ja kesäloman takia) päädyimme kuitenkin Hämeen keskiaikamarkkinoille. Markkinat olivat hienot ja päivä pitkä, mutta kannatti käydä!

Päivä alkoi kello yhdeksän kun aloin pakkaamaan ja siirtämään muistikortilta kuvia koneelle ja lataamaan kameran akkua. Aamupalaa nassuun ja eväidentekoa. Kaizu tuli hakemaan meitä varttia vaille 10 ja siitä alkoikin melkein tunnin pituinen ajomatka Hämeenlinnaan. Matka meni nopeasti Morganan kanssa löpisten ja pian olimmekin jo parkkipaikkaa etsimässä. Pienen kävelymatkan jälkeen olimme jo lähellä markkina-aluetta. Sisäänpääsymaksu kirpaisi hiukan, mutta kuten aiemmin sanoin; oli sen arvoista. Paikan päällä tapasimme Adan ja pyörimme markkina-alueella. Ensimmäisenä ohjelmassa oli turnajaiset. Meille esiintyi puolalainen ryhmä Dukes Team ja pakko sanoa, että oli aivan upea esitys ja todella inspiroiva.

 
 

 Esityksen jälkeen kiertelimme Hämeen linnaa Morganan kanssa ja tuli kuvattua taas luvattoman paljon kuvia ikkunoita. (????) On ne vaan niin ihmeellisiä. Eikös?

Lisäksi tuli ratsastettua elämäni ensimmäisen kerran aasilla!

Tämä postaus on kyllä yksi kuvaoksennus joten taidan lopettaa kirjoittamisen tähän.Kaikki niin tyylikästäLopuksi siellä ammuttiin tykillä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti