sunnuntai 13. elokuuta 2017

Jh Champions - kesäkauden viimeiset kilpailut

Kirjoittelen nyt saman tien lauantain kisapostauksen.  Tosiaan kävin tänään Keravalla JH Championeissa. Kisat olivat pienet ja meitä osallistujia oli alle kymmenen, luulisin. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin ja kisapaikaksi oli valittu nurmikkopohjainen kenttä korkeiden puiden alta, mikä toi kivan suojan auringolta.
Kisojen vähäisen osallistujamäärän vuoksi sai lähes joka luokkaan osallistua kaksi kertaa. Joten Mycroftin lisäksi mukaan lähti Nesso.
Rata oli hyvä, jossa molemmat laukat joutuivat käyttöön. Esteitä oli 8 ja maasto toi oman pienen haasteen. Oli mukavaa kun kisat menivät nopeasti, eikä kisoissa mennyt koko päivää.
Omalta osaltani kilpailut menivät hyvin. Sijoituin jokaisessa luokassa ja tutustuin uusiin harrastajiin. Kilpailujen palkinnot olivat todella upeat. Jokaisessa luokassa palkittiin 3 ruusukkeilla ja ensimmäiseksi tullut sai myös pokaalin. Mestaruusluokassa kaikki kolme saivat pokaalit, ruusukkeet ja palkintokassit.
Tuloksia tuli molemmilla hevosilla.
Molemmat sijoittuivat 40cm tyyliluokassa. Mycroft ensimmäiseksi ja Nesso kolmanneksi. Aikaluokassa 50-60cm tultiin Mycroftin kanssa ensimmäisiksi ja JH Champions 60-70 aikaluokassa toisiksi. Aikaluokassa 5 70-80cm Nesso sijoittui ensimmäiseksi ja Mycroft kolmanneksi.
Viimeinen luokka oli korkeushyppy. Tähän luokkaan osallistuin paikanpäällä Mycroftilla , luokan ollessa ilmainen. Osallistumiseni oli puolivitsi, sillä en ole koskaan tykännyt korkeushypystä. Kuitenkin Mycroftin kanssa hypättiin 110cm ja voittoon.
Kilpailut olivat kivat ja palkintoihin panostettu. Kannatti käydä lähellä kilpailuissa. Samalla nämä kilpailut jäivät kesäkauden viimeisiksi kilpailuiksi, sillä koulu alkoi ja pitää keskittyä siihen.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Heippa!
      http://khtmelody99.wixsite.com/melody/tilaushevoset tuolta löydät tilaushevosista tietoa :)

      Poista