maanantai 7. elokuuta 2017

FHL Champions 2017

Kuva: Pihlajatalli
"Voittajan on helppo hymyillä" -vai miten se menikään.

Ohhoh! Kylläpäs näitä postauksia nyt satelee, mutta nauttikaas tästä aktiivisuudesta, sillä pian se loppuu, kun koulut alkaa. Mutta tosiaan kävin viime sunnuntaina  Mycroftin kanssa Tuusulassa FHL Championeissa. Ja täytyy kyllä sanoa, että olivat todella upeat kilpailut, pienestä porukasta, kovasta tuulesta ja kisojen jälkeisestä vesisateesta huolimatta. Estetolppiin ja puomeihin oli panostettu todella, eikä kisamaksukaan tuntunut pahalla, kun oli niin hienosti järjestetyt kilpailut ja pääsi vielä myymään kisamaksulla.


Kilpailujen aikataulu pysyi hyvin, ja kilpailut loppuivat odotettua aikaisemmin. Mikä oli ihan hyvä, koska heti kilpailujen loputtua vettä alkoi satamaan kuin saavista. Leinneko aikaisen loppumisen syynä, että kaksi luokkaa peruttiin, hyvissä ajoin jo edellisenä päivän, vai nopeat ratsukot. Tosiaan harmikseni suomenhevosluokka peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja samasta syystä myös 90-100cm peruttiin. Peruin myös paikan päällä osallistumiseni 80cm aikaluokkaan nilkkani hiukan kipeydyttyä.

 Kilpailujen radat olivat kerrassaan upeat. Ja ratoja oli kaksi. Eri radat tyyli- ja aikaluokille, mikä oli hauska. Myös luokkien pitojärjestys miellytti minua. Ensin pidettiin tyyliluokat ja sen jälkeen aikaluokat, niin ei tarvinnut stressata kahden radan muistamisessa, kun ei menty korkeusjärjestyksessä.
Molempien luokkien radat olivat haastavia ja raskaita, erityisesti 8. este tuotti molemmissa radoissa haasteita. Olisin kuitenkin toivonut, että pihaa olisi käytetty paremmin, kun tilaa kuitenkin riitti. Nyt esteet oli sijoiteltu hiukan ahtaasti ja teiden saanti oli haastavaa.

Kuva: Kht Slaab

Kuva: Kht Slaab
70cm tyyliluokan voittaja upeine palkintoineen. Neps ja hevosensa Fizz.
Omalta osalta kilpailut menivät oikein hyvin. Alussa ratsastettiin tervetuliais-luokka. Tarkoituksena tässä oli ratsastaa lähelle ihanne aikaa, mikä oli 38 sekuntia. itse ratsastin 35 sekuntia. Toisena oli poniluokka, tyyliluokka. Tässä ratsastettiin tyyliä, niin ponimaisesti ja puhdasta rataa samaan aikaan. Tästä luokasta tulikin minun osalta kilpailujen paras sijoitus. Eli toinen sija.
Tämän jälkeen oli 70cm tyyli. Voi että oli raskasrata ja tiputus ja pieni unohdus tuli, mutta hienosti ja rauhallisesti rata meni meidän osalta, sillä kolmas sija napsahti meille.


 
Kuva: Pihlajatalli
Olikohan tämä 70cm aikaluokan palkintojen jako

Kuva: Pihlajatalli

Kuva: Pihlajatalli
70cm tyyliluokan palkintojen jako

Kuva: Pihlajatalli
 
Tyyliluokkien jälkeen ratsastettiin aikaluokkia. Ensin 70cm luokka, joka meni hyvin, puhdasrata ja sainkin hyvän tuntuman ja temmon, mistä olen tyytyväinen. Ja hyvästä työstä palkittiin ja löysin itseni taas palkintojen jaosta. Hevosella valkoinen ruusuke, eli 3. sija. Tämän jälkeen pidettiin 60cm aikaluokka ja tuntui että kanssakilpailijat kiitivät rataa, kuin pikajunaa. Itse lähdin tavoittelemaan jälleen puhdasta rataa ja kokemusta aikaluokasta, sillä aikaluokat eivät ole olleet koskaan se "mun juttu." Niinhän siinä kävi että puhdas, nopea suoritus ja päästin vielä kerran laukkaamaan kunniakierrosta valkoinen ruusuke suitsissa. Erittäin hyvä mieli jäi. Viimeiseksi vielä pidettiin 80cm aikaluokka, mutta kuten aiemmin kerroinkin, peruin osallistumiseni tähän luokkaan.

Kuva: Pihlajatalli

Kuva: Pihlajatalli

Kuva: Pihlajatalli

Kuva: Pihlajatalli
Pidin kilpailuissa myös myyntipöytää ja ilokseni myytäväni miellytti teitä ja sain myytyä mukavan määrän tavaraa. Pari loimea ja riimua ja pikkusälää. Kiitos kaikille myyntipöydälläni käyneillä. Kilpailuista jäi jonkin verran varusteita myymättä, joten täytyy katsoa, josko noista löytyisi hevosilleni uusia varusteita ja laitanko ylijääneet myyntiin instagramiin.
Kuva: Pihlajatalli
Myymäni loimi pääsi heti hommiin :D

Kiitos kaikille kilpailuissa minulle seuraa pitäneille. Oli todella mukavaa huomata kuinka kannustimme ja autoimme toinen toisiamme. Oli myös hauska huomata, kuinka ihmiset tunnistivat minut kisoissa ja aina tuli hymy kasvoille, kun suorituksen aikana joku huusi "hyvä Mia."
Suuret kiitokset myös kilpailujen pitäjille. Erinomaista työtä ja hyvin toimittu vaikka vastoinkäymisiä sattuikin. Odotan innolla seuraavia kilpailuittanne.

Kuva: Pihlajatalli

Kuva: Pihlajatalli


Kuva: Pihlajatalli
Katse seuraavalle esteelle myös Mikellä

Kuva: Pihlajatalli

Kuva: Pihlajatalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti