sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Hevosmessut 2017

En myönnä, että tämä postaus olisi mitenkään myöhässä tai mitäään. Mutta niinhän se on, että parempi myöhään kuin milloinkaan. Tosiaan kaverini kanssa sovittiin, että mentäisiin yhdessä hevosmessuille Tampereelle. Molemmilla oli ollut parin vuoden tauko hevosmessuilla käymisessä, joten miksipä ei. Itse kävin viimeksi hevosmessuilla vuoden 2015 keppihevosten suomenmestaruus kilpailuiden yhteydessä. 

Olimme siis sunnuntaina hevosmessuilla. Matkani alkoi lauantaina, kun matkustin junalla Lahteen ja tapasin kaverini. Kuvailimme yöllä kuvia ja valvoimme hiukan liian myöhään, sillä seuraavana aamuna oli herätys kuudelta ja valvominen tietenkin kostautui aamulla. 


Teräsvillaa, + vaijeri + uhrautuvainen ihminen+ kamera= hyvä otos. ( En ota vastuuta jos testaatte tätä ja jotain tapahtuu)

Kello kuudelta aamulla ylös ja seitsemältä matkaan. Olimme yhdeksän aikoihin perillä ja siitä sitten mesuuille heti kiertämään. Päätavoitteena messuilta oli löytää kannukset mulle. Löydettiin yhdet hyvät eikä ostettu niitä. Tarkoitus oli kierrellä ja katsoa mitä muut tarjoaa, mutta muilta ei löytynyt hyviä, joten palattiin takaisin sinne, mistä hyvät kannukset löytyivät. Ja niinhän se on, että jos jotain hyvää löytää, pitäisi se ostaa, koska ei niitä kannuksia tietenkään siellä enää ollut. Heh XD

Aivan ensimmäiseksi ohjelmassa oli kouluklinikka  ja tämän jälkeen kür kilpailu. Näiden jälkeen pari esteluokkaa, suomenhevosten näyttelyt ja working education. Messuilla kuvaaminen oli ihan hyvää harjoitusta mulle, sillä liikkuvan kohteen kuvaaminen ei todellakaan ole mun vahvinta osaamista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti