lauantai 11. maaliskuuta 2017

Poneja poneja

Pieni, pikainen päivitys tännekin. Tammikuussa kävimme Rihan tallin Morganan ja Redmoon hobbyhorsesin Kaizun kanssa kuvailemassa metsässä. Alla oleva kuva vuonohevosista on mm. siltä kuvausreissulta. Oikealla puolella komeilee Rihan Tallin RHT Mousquetaire D'Artagnan ja vasemmalla puolella tallimme Fordi jeg kjenne sorg.

 
Kuvailujen jälkeen minulla olikin viikot todella täyteisiä. Parhaimmillaan olin koululla kahdeksasta kuuteen. Olin siis viime syksynä päättänyt ottaa osaa koulumme musikaaliin ja niinhän minä sitten muun koulun jälkeen jäin harjoittelemaan musikaali-esitystämme. Oli muuten todella hauskaa ja kiva kokemus päästä esiintymään ihmisten eteen. Musikaalin lisäksi minulla oli vanhojen tanssien harjoituksia.
Helmikuussa oli heti koeviikon viimeisen koepäivän illalla musikaalimme esitys. Jännitti kyllä todella paljon ja hyvin meni. Esitimme musikaalin myös koulullemme, eikä koululle esittäminen todellakaan ollut niin jännittävää enää. Aika jännä, miten ensi-ilta on aina se jännittävin. Sama vanhojen tanssien kanssa, illalla esitimme vanhemmille ja jännitin sitäkin hiukan. Mutta hyvin meni nekin tanssit. 
 
 Tämän jälkeen olen yrittänyt tehdä SM myytäviä, huonolla menestyksellä. Mulla on tällä hetkellä 30 otsapannan raatoa puoli valmiina ja kolme valmista hevosta. Alla kuitenkin muutama tilaushevonen ja yksi myyntihevonen, lisäksi tallin uusi sukkaponivahvistus.


Tilaushevonen, vaalean beige velboa-hevonen valkoisella harjalla.
 

Tilaushevonen, tumman beige velboa-hevonen vaalean harmaalla harjalla ja hersilmällä.Tallin uusi sukkaponivahvistus Rico. Sukan minulle neuloi isosiskoni.
Alla olevat, tulevat Sm-kisoihin myyntiin, kokoan sitten lähempänä kisoja oman postauksen kaikista myytävistä.
Beige karvaponi valkoisella harjalla, tulee myyntiin täytteineen kiinnitettynä keppiin. Hinta 60€


Musta karvahevonen mustalla mohair-harjalla ja ruskeilla silmillä. 
Tulee myyntiin täytteineen kiinnitettynä keppiin. Hinta 65€


 

Beigestä velboasta valmistettu poni, tummennoksilla ja merkillä.Tulee myyntiin täytteineen kiinnitettynä keppiin. Hevosen hinta 70€

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti