keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Velboaa Englannista

                                                                                                                      *Linkki
 
 
Pari viikkoa sitten tein tilauksen Fabric-Online* sivustolle. Sivusto on Englantilainen ja kankaat tulevat Iso-Britanniasta. Ja kuten otsikosta voi päätellä, tilasin heiltä hiukan velboaa. Tämä velboa esiintyi Cuddlesoft Velboa Fabric * - nimellä. Yhteyden otto toimi sähköpostin kautta, niin kuin yleensäkin. Myös itse lasku tuli sähköpostiin. Siellä toisessa päässä oltiin todella ystävällisiä, joten asiointi oli mukavaa ja vaivatonta.
 
Tilausten hinnat olivat sivuilla puntina, mikä kannattaa ottaa huomioon kun tilaa koska punnan arvo on korkeampi, kuin eurolla. Ja niin kuin yleensä, oli postituksen hinta ulkomailta tilatessa suhteellisen kallis, mutta toisaalta yllätyin että postitus maksoi minulla vaan n. 22£. Olin odottanut muuta. UPS toi paketin suoraan kotiin, mikä oli todella iloinen asia, sillä hetken jo pähkäilin miten saisin pakettini kotiin, jos postista se pitäisi hakea.
 
Tilauksen tulemisella kesti maksun suorituksesta 11 päivää, mutta heillä oli ollut jokin oma juttu maanantaina, eikä tilauksia silloin kerätty. Eli tavallaan tilauksen tulemisella meni vain viikko. Aika nopeaa pakko sanoa.
Itse tilasin kaksi metriä mustaa, kaksi metriä beigeä, metrin valkoista, biscuittiä ja grafiitin harmaata.
 
Aika yllätyksenä tuli, että värit paljaalla silmällä näytti niin paljon erilaiselta, kuin sivun kuvissa. Toki asiaan varmasti vaikuttaa heidän käyttämä valo, mutta kuvani yritin saada sen näköisiksi, kuin itse näen ne luonnonvalossa. Esimerkiksi biscuit värin kanssa on aika paljon väliä katsooko sitä kangasta millaisessa valaistuksessa.
 
Vastaan mielelläni kommenteissa kysymyksiinne oman kokemuksen pohjalla, joten siellä sitten lisää.
 
 
Biscuit

black

beige

white

graphite
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti